Anmeldelser af spil

Lucky Angler

Lucky Angler spilleautomat er som en fisk i vandet

Lucky Angler spilleautomat er som en fisk i vandet eller snarere en masse fisk i forskellige farver i vandet. Hm tænker du nu, så må Lucky Angler spilleautomat være for børn, men det er den ikke, den er helt bestemt kun for voksne og så er Lucky Angler spilleautomat oveni købet smadder sjov at spille på. Uanset om du er til fiskeri en skøn sommerdag i den lokale sø, du er til slå hul i isen for at nyde lidt fiskeri eller du elsker at fiske efter ænder i Tivoli eller på Bakken, så er Net Entertainments Lucky Angler spilleautomat helt sikkert noget for dig. Hvis du er fuldstændig ligeglad med alt det fiskeri, så er Lucky Angler spilleautomat, stadig den ultimative spilleautomat for dem der elsker bonus funktioner, for dem er der så rigeligt af i Lucky Angler spilleautomat. Så hvis du har lyst til at få lidt fangst på krogen i form af dejlige gevinster, så kan Lucky Angler spilleautomat tilbyde dig funktioner som ” gevinst i begge retninger ”, låste jokere og gratis spins – hvad siger du så, har du fået lyst til at smide krogen ud med lidt madding og så ellers bare vente på at gevinsten bider på?

Temaet i Lucky Angler spilleautomat

Du skal klæde dig rigtig godt på, når du vil spille på Lucky Angler spilleautomat, for det kan godt være en kold fornøjelse, da spillet foregår i et frossent Arktisk undervands eventyr. Her vil du møde symboler, som forskellige fisk, krebs, moræner, gamle hullede gummistøvler og spillekort med A, J, K, Q samt tallet 10, der er fordelt på 5 hjul og 3 rækker og der er i alt 15 gevinstlinjer. Du får tildelt en fiskestang, så alt du skal gøre er at smide snøren i vandet, så deltager du i muligheden for at få fangst i form af nogle gode gevinster. Du kan faktisk være så utrolig heldig, at det bliver til en storfangst for dig, for der er nogle af de helt store gevinster at komme efter i Lucky Angler spilleautomat. Så tag varmt tøj på og tag med ud og fiske og se om der kommer en rigtig god gevinst på fiskekrogen med Lucky Angler spilleautomat.

Spil på Lucky Angler spilleautomat

Lucky Angler spilleautomaten har altså 5 hjul, 3 rækker og 15 gevinstlinjer og du kan vinde med en kombination af vinder symboler både fra venstre mod højre, men som et ekstra lille twist også fra højre mod venstre. Alle kan være med til at spille på Lucky Angler spilleautomat, for du kan vælge en indsats på alt mellem 3 kr. og 1125 kr. per spin. De symboler, som du virkelig skal satse på at få fat i med din fiskekrog er den orange fisk, den røde fisk, den gamle støvle og krabben, for hvis du får 5 af dem, så vinder du alt imellem 700 mønter og 2000 mønter. Derudover kan du også få en lidt mindre gevinst på mellem 70 mønter og 200 mønter, hvis du får 5 af spillekortene A, J, K, Q samt tallet 10 på krogen. I Lucky Angler spilleautomat kan du finde en gul fiskekrog, hvor der står ” Wild ”, det er naturligvis Wild symbolet i spillet. Wild symbolet kan erstatte alle de andre symboler på nær scatter symbolet. Wild symbolet optræder på forskellig måde i de forskellige spil, men det super gode ved wild symbolet i Lucky Angler spilleautomat er, at det er låst på sin plads, lige indtil du ikke fisker en gevinst. Der er selvfølgelig også nogle scatter symboler i Lucky Angler spilleautomat og det er de 3 brune og hvide fisk, hvor der står scatter. Scatter symbolet bruges til at aktivere free spins i Lucky Angler spilleautomat. Du skal bare få enten 3 eller flere scatter symboler, så får du nogle free spins. Hvis du får 3 scatter symboler, så indkasserer du 10 free spins, får du derimod 4 scatter symboler, så indkasserer du 15 free spins og skulle du være så umanerlig heldig at få hele 5 scatter symboler, så kan du glæde dig over at du indkasserer så meget som 20 free spins.

Giv Lucky Angler spilleautomat dit personlige præg

Den velkendte spilleverandør NetEnt har som sagt udviklet Lucky Angler spilleautomaten, så det vil også sige, at du har muligheden for at give Lucky Angler spilleautomaten dit helt personlige præg, så den bliver ligesom, du gerne vil have at din favorit spilleautomat skal være og derved giver dig den optimale underholdning. • Du kan starte med at trykke på ?-tegnet, så du kan læse alt om spillets regler, inden du går i gang med at spille på Lucky Angler spilleautomat, så er du godt forberedt. • Aller yderst til venstre på menulinjen finder du informations knappen, hvis du klikker på den, så kan du se alle Lucky Angler spilleautomats symboler, gevinstlinjer, features og gevinster. • Du kan også vælge, hvor meget du har lyst til at satse hver gang, du spinner. • Du kan også vælge at spille med autospins, hvor du har valget mellem 10, 25, 50, 100, 250, 500, 750 eller 1.000 autospins. • Du kan du hvilken møntværdi, du vil spille med på Lucky Angler spilleautomat. • Du kan vælge om du vil have lyd på eller ej, når du spiller ved at trykke på ” højtaleren ”. • Du kan vælge at bruge din spacebar som din spin knap ved at gå ind på svensknøglen ligesom du kan indstille både hurtig-spil og intro-skærm her.

16 Nov 2017